Ukelele (privé/duoles)


aanMelden ukelele les

Het ideale instrument!

Je zou de ukelele bijna omschrijven als het ideale instrument. Niet alleen omdat hij makkelijk is om mee te nemen, maar ook omdat hij vrij eenvoudig te bespelen is. Daarnaast kan vrijwel niemand zijn glimlachen inhouden bij de vrolijke klank die het instrument maakt, mits deze natuurlijk goed bespeeld wordt.
Met dit in het achterhoofd bieden wij ukelele-lessen aan. Deze worden per leerling of duo op maat aangepast. Dus mocht je al een instrument bespelen, of al ervaring hebben met de ukelele dan zullen we starten op jouw niveau. Ben je echter een volledige muzikale leek, dan zullen we gewoon bij het begin beginnen. We werken niet met een bestaande methode maar met losse, veelal bekende, liedjes die elke les een stukje moeilijker worden.
Je leert in eerste instantie akkoorden spelen, ritmes lezen of horen en daarnaast hoe je zelf liedjes op internet kan opzoeken en vervolgens op je ukelele kan spelen. Hierdoor ben je binnen no time in staat een groot deel van je favoriete liedjes ten gehore te brengen.
Mocht je de smaak dan te pakken hebben kunnen we ons op ingewikkeldere zaken gaan richten. Hierbij moet je denken aan zaken als tokkelen, toonladders, versieringen aan akkoorden toevoegen of bijvoorbeeld ingewikkelde ritmes spelen.
Op deMuziekFabriek hebben we verschillende prachtige ukeleles te koop. Vraag je docent ernaar in de les dan kan je ze meteen uitproberen.

Overige informatie

Lesduur:
30 minuten/ 45 minuten

Lesdag:
Maandag, dinsdag en donderdag

Docenten:
Joost Oehler (maandag)
Menno Roymans (dinsdag)
Rogier Steijaert (dinsdag & donderdag)

Aanmelden:
plan direct een proefles in via ons aanmeldformulier

Kijk ook eens bij:
Voor volwassenen hebben bieden we ook cursussen aan; Ukelele voor Beginners en Ukelele voor Gevorderden.
Ook hebben we het Ukelele Orkest.
Nieuw: meld je met je eigen groep aan voor een workshop ukelele!