Over Menno

Ik ben een gitarist in hart en nieren, maar mede door mijn brede muzieksmaak en afgeronde Opleiding Docent Muziek (ODM) aan het Utrechts Conservatorium (HKU) heb ik ervaring in vele stijlen en op vele instrumenten.

Docent gitaar Menno Roymans

In verschillende formaties heb ik op diverse podia, festivals en (inter)nationale radio gespeeld op gitaar, zang, trombone, basgitaar, percussie, bouzouki en dwarsfluit. ‘Waar een wil is, is een weg’. De basis van mijn muzieklessen is altijd gecentreerd rondom het plezier van musiceren. Leergierigheid en discipline zijn zeker noodzakelijk, maar komen vanzelf voort uit de lol van het maken van muziek.

Op gitaar maak ik je wegwijs in veel verschillende stijlen. Van moderne popmuziek, tot de rock- en pop classics, fingerstyle in de stijl van Tommy Emmanuel en Harry Sacksioni, keiharde metal, singersongwriter, open stemmingen; bijna niets is mij te gek. Of je nu liever akkoordenschema’s, tabs, met YouTube of lekker vrijuit wilt spelen; ik vind met jou de juiste route om je doel te bereiken. We kunnen het hebben over verschillende inspiratiebronnen, technieken, maar ook over je rol in een band of het spelen met effectpedalen.