over ons

ribbel

deMuziekFabriek is de grootste kleine muziekschool in het hart van Utrecht-Oost. Inmiddels ruim 7 jaar geleden is het opgericht door Esther Pantekoek en Eva Kieboom.

de historie
In juni 2012 besluiten de drie bevriende collega docenten en musici Esther Pantekoek, Eva Kieboom en Sanne Vos gezamenlijk een muziekschool op te zetten in Utrecht Oost. Geholpen door hun jarenlange ervaring op verschillende scholen en podia is twee maanden later deMuziekFabriek een feit. Een aantal jaar en veel inspirerende leermomenten en ervaringen verder blijft deMuziekFabriek en haar docententeam groeien. deMuziekFabriek is een muzikaal begrip geworden in Utrecht en omstreken!

De dagelijkse leiding van deMuziekfabriek Utrecht is in handen van initiatiefnemers Eva Kieboom en Esther Pantekoek. Voor administratieve werkzaamheden en als ondersteuning van Eva en Esther is Rogier Steijaert onze held.

het bestuur
De stichting groeit hard en dat maakt verder professionaliseren noodzakelijk. Deze professionalisering maakt dat er in mei 2017 een nieuw bestuur is aangesteld.

Marleen Hensbergen: voorzitter + secretaris
Alexander Schyns: penningmeester

 

 

DE FAVORIETE LINKS VAN DEMF

Onze fotograaf: Merlijn Doomernik

Onze webdeveloper en -designer: Tom Walter

Onze leslokatie Podium Oost

Onze grafisch ontwerpers: de Zaak P.

Verder zijn we ook fan van:

met Francis

Jasper Smit

Bier en Appelsap