Over Eva

In 1997 ben ik vanuit Zuid-Limburg verhuisd naar Utrecht voor de studie Zang Lichte Muziek aan het Utrechts Conservatorium (HKU). Na het afronden van mijn studie in 2003 was mijn ‘zachte g’ wel zo goed als verdwenen.

Tijdens mijn studietijd speelde ik in verschillende bands waarmee ik onder meer een toernee door Afrika heb gemaakt. In 2002 heb ik de Braziliaans-talige band Sensùal opgericht waarmee we drie albums hebben uitgebracht. Het album Salve is bekroond met een Edison Award. Met deze band hebben we een tour door Indonesië gedaan en meerdere malen op grote jazzfestivals, waaronder North Sea Jazz, gestaan. Ook hebben we met een eigen programma een tour langs de Nederlandse theaters gedaan. Hiernaast werk ik ook als voice-over en projectmatig als zangeres voor o.a. de Hitklup in het Amsterdamse Paradiso. Als je het leuk vindt om mijn werk te beluisteren kan dat op mijn Spotify-kanaal en ook op You Tube.

Met veel passie en plezier geef ik zangles op de MuziekFabriek aan zowel jongeren als volwassenen. Wil je misschien gecoacht worden bij een auditie of toelating of is zingen je uitlaatklep? Persoonlijke aandacht en groei staan bij mijn lessen altijd centraal.