Aanmelden


Kan je niet wachten om te beginnen met muziek maken?

De inschrijving voor de cursussen die weer van start gaan vanaf eind augustus 2023 is geopend! Is een groep al vol? Dan kun je ervoor kiezen om een andere dag of tijd te selecteren of ons een e-mail te sturen, zodat we je op de wachtlijst kunnen plaatsen.

Handig om te weten als je je bij ons wilt aanmelden

Cursussen
• De eerste les van een cursus is altijd een proefles. De proefles wordt vooruit gefactureerd. Ook als je eerder hebt deelgenomen krijg je eerst een factuur voor de proefles.
• Je kan binnen 3 dagen na de proefles besluiten of je door wilt gaan. Ga je na de proefles door, dan wordt de vooruit betaalde proefles uiteraard verrekend met het totale bedrag van de cursus.
• Is een cursus al begonnen? Het is meestal mogelijk om later in te stromen. Stuur ons dan even een mailtje!
• Wil je alvast een plekje reserveren voor een volgend blok? Ook dan kan je ons een berichtje sturen, zodat we dat voor je in orde kunnen maken.

Privé- en groepslessen
• Je kan nu zelf je proefles voor privélessen plannen in ons gloednieuwe aanmeldsysteem.
• Wil je een duo- of groepsles (max. 4) plannen? Dan is het handig om ons even een mailtje te sturen, zodat we het voor je in orde kunnen maken.

Heb je een vraag of wil je eerst overleggen? Stuur dan een mailtje naar info@demuziekfabriekutrecht.nl of bel op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 naar 030 227 0103

"Vader: de jongens hebben veel geleerd dit jaar en kwamen na elke muziekles huppelend naar buiten."

~
Lees hier onze algemene voorwaarden