ukelele voor gevorderden


ukelele voor gevorderden

Speel je al een tijdje ukelele, of heb je de cursus ‘ukelele voor beginners’ gevolgd? En zou je graag nog beter worden op de ukelele? Dan is de cursus ‘ukulele voor gevorderden’ precies wat je zoekt!

In de cursus ‘ukelele voor gevorderden’ gaan we aan de slag met een aantal nieuwe technieken voor de linker- en rechterhand. Zo zullen we aan de slag gaan met barré-akkoorden, het spelen van melodieën, tokkelen, het spelen met een plectrum en behandelen we nieuwe ritmes en slagpatronen, met onder andere de ‘chunk’. Na deze cursus zul je in staat zijn om complexere liedjes zelf uit te zoeken en te spelen. Om je hierbij te helpen zullen we naast technieken ook de theorie achter de muziek uitleggen. Hierdoor zul je de muziek nog beter gaan begrijpen en kun je leren hoe je je eigen repertoire kunt uitschrijven.

Al deze aspecten gaan we behandelen aan de hand van liedjes, zodat je meteen kunt toepassen wat je leert. Per les zullen we minimaal één nieuw liedje uitdelen en spelen. Deze liedjes zijn voor veel mensen bekend. We voorzien bijna alle liedjes van de songtekst zodat je deze ook kunt zingen.

Als je wilt deelnemen aan deze cursus verwachten we dat je een aantal dingen beheerst. Denk hierbij aan een aantal basis akkoorden (bijv. C, F, G, Am, Dm, C7, F7, G7) en een aantal slagjes (o.a. de Island- en Countrystrum). Als je deze akkoorden vloeiend kunt spelen met een slagpatroon, dan is dat een mooi begin voor de cursus.

Ben je benieuwd of deze of de beginners cursus meer bij je past? Stuur ons een e-mail, we denken graag met je mee!

overige informatie

Seizoen 2022-2023

Blok 1
v.a. 30 augustus (proefles)
dinsdag 20:55 – 21:40
8 weken

Docent
Joost Oehler

Kosten
Prijzen zijn incl 21% btw
€187,15 voor een cursus van 8 lessen

Proefles
€ 23,39
De eerste les is een proefles

Aanmelden:
plan direct een proefles in via ons aanmeldformulier

cursusdata 2022 - 2023

Blok 1
30 augustus, 13, 27 september, 11 oktober, 1, 15, 29 november, 13 december 2022

Blok 2
17, 31 januari, 14 februari, 7, 21 maart, 4, 18 april, 16 mei 2023