piano spelen is voor iedereen!

Wil je nu eindelijk wel eens echt leren spelen op dat instrument dat daar zo mooi in de kamer staat te blinken? Of heb je vroeger piano gespeeld en zou je het na jaren wel weer eens op willen pakken? Alles kan bij deze individuele pianolessen op maat.

Jonge kinderen beginnen meestal in de methode van John Thompson en gebruiken daarnaast de methode van Klavierleeuwen. Ook wordt er regelmatig geïmproviseerd tijdens de les.

Jongeren en volwassenen  werken soms aan de hand van een methode, maar vaak ook wordt er een eigen lesprogramma opgesteld aan de hand van wensen van de student.

Zowel Thanos als Esther is ook gespecialiseerd in het doceren van kinderen en volwassenen met een beperking. Iedereen in Utrecht kan leren piano spelen bij deMuziekFabriek!

Lesduur
vanaf 30 minuten

Lesdagen & docenten
Maandag  en vrijdag – Erik van Otterdijk
Woensdag – Esther Pantekoek
Woensdag – Chiel Ruskens
Donderdag – Thanos Fotiadis
Woensdag & Donderdag – Eva Dekker
Vrijdag – Chiara Lorino

Aanmelden
Heb je een voorkeur voor een lesdag (tijdstip en/of docent)? Vermeld dit dan svp bij je aanmelding in het veld ‘opmerking’.

Altijd op maat!

Wil je nu eindelijk wel eens echt leren spelen op dat instrument dat daar zo mooi in de kamer staat te blinken? Of heb je vroeger piano gespeeld en zou je het na jaren wel weer eens op willen pakken? Alles kan bij deze pianolessen op maat.