Over Thanos

Voor mij is er geen groter plezier dan met verschillende persoonlijkheden en talenten te werken. Mijn doel als docent is mensen via muziek te inspireren. Tijdens mijn tweejarige Master-opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik verscheidene vakken gevolgd over de psychologie van de student, nieuwe methodes in lesgeven en onderzoek naar muziekeducatie in het algemeen. Deze kennis heeft mij geholpen bij het vormen van mijn eigen manier van lesgeven.

Sinds 2003 ben ik actief als privé pianodocent en heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met leerlingen van verschillende niveaus, zowel volwassenen als jongeren en kinderen. De uitwisseling van ideeën en ervaringen met de leerlingen geeft me veel voldoening. De laatste twee jaar geef ik daarnaast ook muziekles aan autisten, waardoor ik uiteenlopende situaties heb leren aanpakken.

Ik ben ook heel actief als muzikant en heb in bands gespeeld als Labasheeda, Bodypolitics, Amber Arcades en Minus The Tiger. Momenteel speel ik gitaar in de heavy band Void Diver. Daarnaast ben ik pianist van het mannenkoor Cantatori Del Duomo en ik houd mij zich bezig met veel verschillende producties zoals musicals, voorstellingen en concerten als solo pianist. Naast mijn muzikale aspiraties wil ik vooral graag een (nóg) betere schaker worden.