aanMelden pianoles

piano spelen is voor iedereen!

Wil je nu eindelijk wel eens echt leren spelen op dat instrument dat daar zo mooi in de kamer staat te blinken? Of heb je vroeger piano gespeeld en zou je het na jaren wel weer eens op willen pakken? Alles kan bij deze individuele pianolessen op maat.

Jonge kinderen kunnen bijvoorbeeld beginnen in de methode van Alfred of Hal Leonard.  En kunnen  daarnaast de methode van Klavierleeuwen gebruiken. Ook wordt er regelmatig geïmproviseerd tijdens de les.

Jongeren en volwassenen  werken soms aan de hand van een methode, maar vaak ook wordt er een eigen lesprogramma opgesteld aan de hand van wensen van de student.

Zowel Thanos, Esther en Anne zijn ook gespecialiseerd in het doceren van kinderen en volwassenen met een beperking. Iedereen kan leren piano spelen!

Overige informatie

Lesduur
vanaf 30 minuten

Lesdagen & docenten
Maandag, Dinsdag  en Vrijdag – Erik van Otterdijk
Woensdag – Esther Pantekoek & Chiel Ruskens
Donderdag  – Thanos Fotiadis
Woensdag en Donderdag – Anne Pater
Donderdag en Vrijdag – Eva Dekker
Vrijdag – Marnix Bausch (meer info volgt!)

Aanmelden proefles

Kijk op onze docenten pagina naar de verschillende specialismen per docent. Of stuur ons een mailtje, als je specifiek ergens naar op zoek bent.

"Ik ben op pianoles gegaan omdat het mij heel erg leuk leek om piano te spelen en tegelijkertijd te zingen. en ik zit dus ook hier op zangles bij Eva. En ik vind het super tof ;) "

~ Marlies, bijna 11 jaar

Altijd op maat!

Wil je nu eindelijk wel eens echt leren spelen op dat instrument dat daar zo mooi in de kamer staat te blinken? Of heb je vroeger piano gespeeld en zou je het na jaren wel weer eens op willen pakken? Alles kan bij deze pianolessen op maat.