Over Chiel

Hoi! Mijn naam is Chiel. Ik ben 22 jaar (2023) en studeer aan het Utrechts Conservatorium (HKU) opleiding Docent Muziek. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met het spelen op keyboard en piano. Op 15-jarige leeftijd begon mijn muzikale interesse flink te groeien en ben ik begonnen met bassen en drummen. Sinds ik ben begonnen op het conservatorium heb ik al veel muzikale ervaring opgedaan. Ik zing in vocal-group 310, speel basgitaar in de funk/soul band Freek Funk, en geef daarnaast ook pianoles en AMV (Algemene Muzikale Vorming) op deMuziekFabriek!

Ik luister graag Jazz, Funk, Fusion en Hip-Hop, daarnaast maak ik af en toe mijn eigen nummers/beats. Ik studeer de opleiding Docent Muziek omdat ik het ontzettend leuk vind om het met anderen te hebben over muzikaliteit. Van jong tot oud, ik vind het leuk om te leren van anderen en mijn kennis te delen.

Tijdens pianolessen is het ontzettend leuk om te zien dat studenten door krijgen dat ze vaardiger worden en hun muzikaliteit aan het groeien is. Ik ga graag op zoek naar liedjes, opdrachten en spelletjes die ik samen met de student kan vormgeven. Zo blijft het leuk om door te leren, dit maakt het werk bij de MuziekFabriek ook erg leuk en waardevol.