Lijkt het je leuk om relaxed rondom het kampvuur gitaar te kunnen spelen? Of wil je de basis van het notenschrift leren in combinatie met het spelen van akkoorden en misschien wel op het podium staan? Neem dan gitaarles bij deMuziekFabriek in Utrecht!

aanMelden gitaarles

Gitaarles op maat

Jouw docent maakt samen met de leerling een lesplan. Aangepast op het niveau en de wensen van de leerling zodat deze met veel plezier en motivatie gitaar kan leren spelen. Het begint allemaal met plezier met het maken van muziek, en dat gebeurt dan ook vanaf les 1!

Beginnende gitaristen leren bij deze lessen zowel het lezen en spelen van notenschrift als het begeleiden met behulp van akkoorden. Je kiest zelf de liedjes uit die je graag wilt leren en we spelen uit de methode ‘gitaarstarter’. De meer gevorderde leerling leert ook improviseren en soleren tijdens de gitaarles.

Je kunt privé les krijgen, maar natuurlijk ook in een klein groepje met zijn tweeën of drieën. Je kunt je samen met iemand opgeven, of vraag aan de docent of hij nog iemand weet die goed bij jou(w niveau) past.

Lesduur:
vanaf 30 minuten

Lesdagen:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Docent:

Joost Oehler (maandag)
Menno Roymans (dinsdag)
Rogier Steijaert
(dinsdag & donderdag)
Jonas Pannecoucke (vrijdag)

Op dit moment hebben we helaas geen tijden beschikbaar voor nieuwe leerlingen.

We zijn druk bezig met de planning voor na de zomervakantie. Stuur ons een mailtje als je op de wachtlijst wilt voor volgend seizoen (start eind augustus 2024).

Aanmelden proefles

Kijk ook eens bij:
Wil je ook eens een ander snaarinstrument proberen? Kijk ook eens bij ukelele en banjo.