Over Bram

In 2020 studeerde ik af aan de Herman Brood Academie in Utrecht, hoofdvak gitaar. Ik had het gevoel dat ik mij nog zoveel meer kon verdiepen in de gitaar en eigen muzikale ontwikkeling, dus heb ik mijn studie voortgezet op de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Hier ben ik in 2024 afgestudeerd en klaar om het leuke team van deMuziekFabriek te versterken!

Als docent vind ik het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en met plezier naar de les komt. Ik streef ernaar om altijd samen muziek te maken in de les. Spelplezier staat voorop! We kijken in de les samen naar de doelen die jij hebt en hoe wij die kunnen behalen. Wil je bijvoorbeeld nummers leren spelen, of die ene solo die al weken in je hoofd zit? Of het leren improviseren over akkoorden, je theoretische kennis opkrikken of het vinden en ontwikkelen van jouw sound? Kan allemaal.

Als muzikant zie ik mijzelf als kameleon. Ik ben niet specifiek gespecialiseerd in één stijl of genre, ik vind het juist heel leuk om van alles te kunnen proeven. Hierdoor kan ik mij breed opstellen voor leerlingen met verschillende smaken en interesses van ieder niveau. Ik speel zelf in een aantal projecten waarmee ik regelmatig optreed. Dit zijn allemaal totaal verschillende stijlen, van expressieve kleine folkliedjes, stomende rock tot over de top geproduceerde pop, ik kan er overal mijn ei in kwijt en vind het leuk om mezelf uit te dagen in een genre waar ik zelf ook nog veel in te ontdekken heb.

Lessen die ik geef bij deMuziekFabriek:

Gitaar privé/duo voor volwassenen en kinderen

Ukelele privé/duo voor volwassenen en kinderen