Over Eva

Mijn naam is Eva en ik maak al muziek zolang ik me kan herinneren. Het begon allemaal met het spelen van de piano, waarin ik les kreeg sinds ik een jaar of 7 was. Ik heb daarbij les gehad in veel verschillende muziekstijlen. Een aantal jaren later ben ik ook gitaar gaan spelen, zingen en drummen. De piano is wel het instrument waar ik me het meest in thuis voel. Dit is ook de rede dat ik sinds dit jaar begonnen met de vooropleiding klassiek piano aan het conservatorium in Utrecht, zodat ik me nog meer kan verdiepen in het piano spelen.

Sinds 2014 doe ik de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Utrecht. Hierbij heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende kanten van het overbrengen van muziek: van een musical voorstelling maken met een basisschoolklas tot het dirigeren van een orkest. Tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen hoe leuk het kan zijn om je muzikale passie te delen met anderen. Sinds het begin van mijn conservatoriumtijd ben ik begonnen met het geven van privé pianoles aan mensen van verschillende leeftijden en niveaus. Ik pas
daarbij mijn lessen aan aan het niveau en de behoefte van de individuele leerling.

In het seizoen 2017/2018 verving ik een andere pianodocent bij deMuziekFabriek. Met veel plezier blijf ik hier les geven!

Wil je pianoles van Eva?
Eva geeft pianoles op donderdag. Meld je hier aan voor een proefles.

Pianoles Utrecht Eva Dekker pianoles bij deMuziekFabriek