Ukelele Workshop
Zin in een leuke ukelele workshop in Utrecht? Je bent welkom bij deMuziekFabriek!


eMail voor Meer info

Workshop Ukelele

Zin in een muzikale middag? Met je familie, vrienden, collega’s of als (onderdeel van een) vrijgezellenfeestje? Vanaf nu kan je een workshop ukelele volgen bij deMuziekFabriek in Utrecht!

Onze docenten Joost en Rogier leren je met veel plezier een paar liedjes op de ukelele! We vinden het belangrijk dat er veel aandacht is voor de cursisten, daarom hebben we een maximaal aantal deelnemers van tien. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, de workshop is voor iedereen!

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor (jong)volwassenen.
Mocht je een workshop zoeken voor kinderen of twijfelen of dit geschikt is voor jouw groep, neem gerust even contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer ukelele
Wij zijn dol op de ukelele! Voor kinderen zijn er privé of duolessen. Deze zijn er ook voor volwassen en daarbij hebben we drie cursussen op verschillende niveau’s.

overige informatie

Duur workshop:
Een ukelele workshop duurt 1,5 uur.

Lesdata
In het weekend, op aanvraag.

Docenten
Joost Oehler & Rogier Steijaert

Kosten
€350,-  (excl. 21% btw)
Je kan je inschrijven met een groep van maximaal 15 deelnemers. Hierdoor hebben onze docenten veel aandacht voor je. Je leent voor deze workshop ukelele’s van ons (of neemt je eigen ukelele mee). Koffie en thee is aanwezig.

Locatie
deMuziekFabriek, Bemuurde Weerd Oostzijde 13 te Utrecht
De workshop op jouw locatie? Dit kan op aanvraag. Er zullen dan wel reiskosten gerekend worden (€0,19 per kilometer).

Aanmelden
Meld jou en je groep aan via ons aanmeldformulier. Kies cursus, onderaan in het menu vind je de optie workshop ukelele. Vermeld bij opmerkingen op welke datum je de workshop graag wil volgen.

Ander idee?
Stuur ons een e-mail, dan overleggen we even!