Over Jonas

In 2003 studeerde ik af aan het Koninklijk Conservatorium Gent (België) in de richting Klassieke Muziek Gitaar. Vanwege de liefde heb ik mijn vleugels uitgeslagen en zo ben ik al vrij snel in Utrecht terecht gekomen. Hier in Nederland heb ik enkele bandjes opgericht waarin ik gitaar speel, nummers maak en arrangeer (en een beetje zing…).

Ondertussen ben ik ook een eigen privé praktijk begonnen en geef ik gitaarles bij deMuziekFabriek. Muziek ontwikkelt zich voortdurend, dus er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken die je kunt doorgeven aan je leerlingen. Mijn passie is, naast het creëren van muziek, het verzamelen, leren spelen en lesgeven in akoestische popmuziek, folk en singer-songwriter nummers. Ondertussen kent de akoestische gitaar voor mij vrijwel geen geheimen meer en speel ik tegenwoordig ook met veel plezier elektrische gitaar.

Ik ben zelf geïnteresseerd in alle stijlen en in mijn lessen komt dan ook een grote hoeveelheid aan stijlen langs. Zo kan je zelf je weg en je eigen stem op het instrument ontdekken. Populaire nummers worden afgewisseld met nieuwe of oude ontdekkingen.