Snarenles in Kockengen


Snarenles in Kockengen

Krijg jij geen genoeg van de ukelele en de gitaar? Of wil je alsnog beginnen met de basis? Na de zomervakantie starten er weer nieuwe lessen!

Op een speelse manier gaan we aan de slag met de akkoorden, melodieën, slagritmes en leren we liedjes waar je ook nog bij kunt zingen.

Waarom heet het nou ‘Snarenles’? In de lessen spelen we voornamelijk op de ukelele, maar er zullen ook gitaren gebruikt worden. Dat betekent dat je hier ook de basis van zult leren. Onze docent Ibo speelt bijvoorbeeld ook mandoline en zal die vast eens meenemen. Heel veel snaren dus!

‘Heb ik een eigen ukelele nodig?’ Nee hoor! Bij de lessen zijn ukeleles aanwezig. Wil je thuis verder oefenen? Dan is het natuurlijk altijd fijn om een eigen ukelele te hebben en om die mee te nemen naar de lessen.

Over de docent

Ibo is de leukste docent uit Amsterdam en komt iedere maandag naar Kockengen. Hij speelt ongeveer alle instrument waar snaren op zitten en deelt zijn kennis graag met iedereen. Ibo heeft in de eerdere muzieklessen wel eens een gastles gegeven, dus waarschijnlijk heb je hem al eens rond zien lopen.

 

overige informatie

Seizoen 2024 – 2025

Les data blok 1
23(proefles) en 30 september, 7, 14, 21 oktober 4, 11, 18, 25 november, 2 december(presentatie)

Lesdag en tijd

groep 1: maandag van 14:30 – 15:00 (groep 3/4)
groep 2: maandag van 15:00 – 15:30 (groep 5/6)
groep 3: maandag van 15:30 – 16:00 (groep 7/8)
groep 4: maandag van 16:00 – 16:30 (groep 5/8)

 

Locatie
Schoolgebouw Wereldkidz Kockenest, Drie Stammenweg 2 in Kockengen

Docent
Ibo Bakker

Kosten
€112,50 voor 10 lessen.
Betalen via U-pas is ook mogelijk

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven!

Mocht je na de proefles toch besluiten om niet door te gaan met de cursus? Laat het dan binnen 3 dagen aan onze administratie weten. Dan ontvang je alleen een factuur voor de losse proefles (€10,-)

En staat de cursus van jouw voorkeur niet meer tussen de inschrijvingen? Dan zit de groep al vol. Stuur ons dan een mailtje, dan plaatsen we je sowieso op de wachtlijst en ontvang je een berichtje als er (bijv. na de proefles) toch een plekje vrij is gekomen!