Over Sanne

De in het Noorden geboren zingende Friezin Sanne Hoeksma studeerde in 2009 af aan de Frank Sanders Academie in Amsterdam en daarop volgend studeerde ze vier jaar zang aan het Utrechts Conservatorium en behaalde in 2014 haar Bachelor. Tijdens de studies in haar jongere jaren werkte Sanne fulltime als Jazz- en  popzangeres in verschillende commerciële bands, maar ook wereldmuziek, zo stond ze met Three-ality in 2009 in De Wereld Draait Door en zong ze Oud-Nederlandse liederen van het door Onno Krijn gearrangeerde album ’t Minne. 

In 2016 richtte Sanne haar eigen band op en sindsdien brengt ze onder artiestennaam “Senna Black” haar eigen geschreven, door Blues en Country geïnspireerde, EP ‘The Recordings of Senna Black’ uit.  Sindsdien schrijft ze niet alleen voor zichzelf maar ook voor andere (bekende) Nederlandse artiesten zoals Ruth Jacott en The Voice finaliste Patricia van Haastrecht.

Momenteel toert Sanne met de succesvolle tribute band Pink Floyd Project en zingt ze in de grotere theaters van Nederland, Duitsland en België.

Wonende in Utrecht zingt, doceert en arrangeert Sanne non-stop en kan ze zichzelf een veelzijdige zangdocent noemen die met veel plezier en passie lesgeeft. Zowel voor privé zangles als voor de popkoren, waarvoor ze zelf prachtige arrangementen maakt. Of je nou een beginnend zanger bent,  gevorderd, jong of oud, bij Sanne in de les staat plezier en zelfvertrouwen voorop en leer je het beste uit jezelf en je stem te halen.

Sanne zal vanaf seizoen 2020-2021 op dinsdagavond de popkoren gaan leiden en privéles zang gaan geven.

Sanne haar vrolijke energie werkt aanstekelijk als ze voor een groep staat. Hierdoor voelen leerlingen zich snel op hun gemak. Ze is betrokken met de leerlingen in wat ze willen bereiken en helpt ze door middel van zingen oa ook hun onzekerheden te doorbreken.