Over Renee

Hoi! Ik ben Renée. Met 20 jaar ben ik de jongste van het team! Ik studeer aan het Utrechts Conservatorium (HKU) opleiding Docent Muziek. Toen ik heel jong was werd er om me heen altijd al muziek gemaakt door vrienden en familie. Toch begon mijn liefde voor muziek pas echt te groeien toen ik op de middelbare school kwam en daar muziekles kreeg. Toen leerde ik al snel gitaar en ukelele spelen, en zingen! Later begon ik ook met basgitaar spelen en liedjes schrijven. Ik bas ondertussen heel graag, en ben me ook steeds meer aan t ontwikkelen als songwriter.

Door m’n studie krijg ik ook meer ervaring met lesgeven, wat ik heel leuk vind. Vorig jaar heb ik via deMuziekFabriek m’n eerste ukelelecursus gegeven aan basisschooljuffen. Dit deed ik met enorm veel plezier! Ik vind het zo leuk om te zien hoe ik muziek een deel heb laten uitmaken van hun leven.

Toen ik werd gevraagd om bij de MuziekFabriek te blijven zei ik natuurlijk meteen “Ja”!! Aankomend september (2023) geef ik dus voor het eerst de ukulelecursussen op locatie bij deMuziekFabriek, en daar kijk ik erg naar uit! Tijdens mijn lessen gaan we vooral lekker muziek maken met de ukelele. In deze cursus wil ik iedereen laten voelen hoe leuk, en ook hoe simpel het kan zijn, om muziek te maken. Ik vind het ook belangrijk om altijd te luisteren naar wat de groep wil leren, en zo hoop ik persoonlijke wensen zo vaak mogelijk in de les te verwerken!