Over Aron

Hey, ik ben Aron en verzorg de drumlessen voor deMuziekFabriek. Ik heb aan het Utrechts Conservatorium (HKU) de richting Jazz & Pop Drums gestudeerd, eerst op andere locaties lesgegeven en nu ook bij deMuziekFabriek. Mijn grote passie is muziek maken en het liefst samen met andere mensen. Dit doe ik dan ook in allerlei verschillende vormen.

Ik speel als (sessie)muzikant in eigen bands en bands van anderen. Dit gaat van hip-hop/r&b (.multibeat, GINGE, YVES) tot aan Indie Folk (Geonne Hartman, Roodnoot, Vic Willems) tot aan Spokenword/Theater (Manu van Kersbergen). Daarnaast heb ik een eigen project waarbinnen ik alles zelf schrijf, zing en produceer, genaamd Jon Ari.

Tijdens drumlessen geef ik graag die passie en de skills voor het muziek maken aan anderen door. Het liefste ga ik dan samen met leerlingen opzoek naar wat voor lessen en wat voor muziek het beste bij ze past, maar ook wat de plekken zijn waar ik mooie, nieuwe uitdagingen kan geven. Het is mooi om iemand een nummer te leren spelen dat ze zelf heel gaaf vinden, en dat ze daardoor een compleet nieuwe band krijgen met die muziek en het instrument. Ik heb onwijs veel zin om samen met leerlingen te ontdekken wat voor muziek ze graag willen drummen, wat voor muzikale hoeken we kunnen verkennen en wat we allemaal over drummen kunnen gaan leren. Tot snel!

Cursussen die ik geef bij deMuziekFabriek:

Drumles – Volwassenen

Drumles – Kinderen