over Anouk

Hi, ik ben Anouk en ik ben zangeres, zangdocent en songwriter. Op heel jonge leeftijd, vanaf dat ik vier jaar oud was, wilde ik al niets liever dan zingen, pianoles nemen en muziek maken. En daar ben ik nooit echt mee gestopt!

Recentelijk ben ik afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium (HKU) in Jazz & Pop Vocals, en inmiddels ben ik werkzaam als docent. Daarnaast ben ik veel in de studio en op het podium te vinden. Afgelopen jaar heb ik mijn solo debuut-EP opgenomen, en op dit moment ben ik bezig aan een EP met mijn band THE VOID. Ik schrijf mijn eigen nummers veelal op piano of gitaar.

Als zangdocent heb ik inmiddels ervaring met jong, oud en iedereen ertussenin. Ik kijk graag samen met de leerling naar wat deze met de zanglessen wil bereiken. Hierbij komen tekstinterpretatie, het trainen van het muzikale gehoor en zangtechniek op basis van niveau aan bod. Verder richt ik me op (Engelse) uitspraak, het zingen van harmonieën en opbouwen van zelfvertrouwen tijdens het zingen. Het allerbelangrijkste vind ik dat er plezier gemaakt wordt. Muziek is iets prachtigs waar we met volle teugen van mogen genieten!