Zomerfestival 2019
Het lesjaar zit er alweer bijna op! Maar het is pas echt zomer als ons zomerfestival is geweest. Kom je ook?


Zomerfestival 2019

7 juli: zomerfestival!

Op 7-7 is het tijd voor ons zevende jaarlijkse uitvoering. En ook dit jaar doen we dat in een festival. Dit betekent dat je in heel Podium Oost podia vindt waar onze leerlingen optreden.
Als kers op de taart krijg je ook een voorproefje van nieuwe lessen die we in het volgende seizoen gaan aanbieden. Wil je je alvast aanmelden voor lessen in 2019/2020? Dat kan! Ga naar ons aanmeldformulier.

 

Vrije donatie
Nieuw dit jaar is dat het festival vrij toegankelijk is, je hoeft geen entree te betalen. Maar dit mag wel, je mag namelijk betalen wat je wil. Jouw vrije donatie schenken we aan een goed doel.

 

Goed doel gezocht!
Met de opbrengsten van dit zomerfestival willen we graag een (lokaal) goed doel ondersteunen. En jij mag een suggestie doen voor een goed doel! Samen met de docenten kiezen we het goede doel voor dit jaar. Heb je een idee? Laat het ons weten via het Facebook event!

deMuziekFabriek Zomerfestival

Met dank aan:

Ook dit jaar organiseren we met heel erg veel plezier ons zomerfestival! Dit gaat niet zonder de vrijwilliger inzet van velen. Daarom zetten we ze hieronder alvast even in het zonnetje!

Presentatie: Jasper Smit! Bekijk zijn website. Daar vind je ook allemaal leuke liedjes en zijn social media, volg die man!
Vormgeving: De Zaak P, de makers van onze mooie posters en flyers. En óók te spotten tijdens het zomerfestival, want ze volgen ook les bij ons!
Podium Oost: Naast ons eigen lokaal kunnen we deze dag gebruik maken van meer ruimtes en wordt de bar gerund. Dank!
Docenten van deMuziekFabriek: last but not least: in aanloop naar het festival en op de dag zelf gaan onze docenten above and beyond!

Wij zijn ontzettend blij en vooral heel dankbaar met de hulp van al deze fijne mensen!