Zomerfestival 2019
BEDANKT!
Dat was weer een heel erg fijne editie van ons Zomerfestival!


Zomerfestival 2019

Zomerfestival 2019: record aantal bezoekers!

We stonden klaar met meer docenten dan ooit en op de verschillende podia waren maar liefst 154 artiesten! Leerlingen die normaal gesproken privéles volgen, speelden nu samen voor een groot aantal bezoekers. Een nieuw record: maar liefst 360 bezoekers genoten van de verschillende disciplines. We gaven ook alvast een voorproefje van al het nieuws wat we komend seizoen gaan aanbieden. Onze Conny gaf een korte workshop ukelele voor kinderen in groep 1 tot en met 4. En alle docenten lieten alvast even zien hoe leuk deelnemen aan ons ukelele orkest is.
Voordat we op vakantie gaan publiceren we hier uiteraard alle nieuwe lesdata voor na de zomer. Je kan je alvast aanmelden via onze website. Bekijk onze Facebookpagina en volg ons op Instagram voor terugblikjes van heel veel fijne momenten tijdens het festival.

 

Bedankt voor je komst en je donatie!
Nieuw dit jaar was dat je geen entree hoefde te betalen. Er werd gul gedoneerd aan de verschillende goede doelen. Dank daarvoor!

 

Beeldmateriaal gezocht!
Heb jij mooie foto’s gemaakt of misschien wel video’s? Dat vinden we super leuk om te zien! Als je ze wil delen, dan ontvangen we ze graag via info@demuziekfabriekutrecht.nl. Alvast bedankt!

deMuziekFabriek Zomerfestival

Met dank aan:

Ook dit jaar organiseerden we met heel erg veel plezier ons zomerfestival! Dit gaat niet zonder de vrijwillige inzet van velen. Daarom zetten we ze hieronder alvast even in het zonnetje!

Aftermovie: Joost Oehler.
Presentatie:
 Jasper Smit! Bekijk zijn website. Daar vind je ook allemaal leuke liedjes en zijn social media, volg die man!
Vormgeving: De Zaak P, de makers van onze mooie posters en flyers. En óók te spotten tijdens het zomerfestival, want ze volgen ook les bij ons!
Podium Oost: Naast ons eigen lokaal kunnen we deze dag gebruik maken van meer ruimtes en wordt de bar gerund. Dank!
Docenten van deMuziekFabriek: last but not least: in aanloop naar het festival en op de dag zelf gaan onze docenten above and beyond!

Wij zijn ontzettend blij en vooral heel dankbaar met de hulp van al deze fijne mensen!

Blokkenschema Zomerfestival deMuziekFabriek zondag 7 juli 2019