Zomers nieuws!
Alles wat je moet weten voor de start van het nieuwe seizoen.


Inschrijven seizoen 2019-2020

Na de zomer kan je al onze lessen en cursussen van het afgelopen jaar blijven volgen. Alle lesdata staan online, net zoals ons jaarrooster inclusief de vakanties. Maar we starten ook veel nieuws! We sommen even kort op welke nieuwe cursussen je kan volgen na de zomer.

NIEUWE cursussen voor kinderen!
Op maandagen is er Muziek op Schoot, Cursus ukelele en Samenspelgroep. Net als vorig jaar kan je ook weer Notenkrakers (Algemene Muzikale Vorming) volgen, Muziek op Schoot op woensdag of vrijdag en op zaterdag Liedjes met Liza. En kan je niet kiezen? Dan doe je ze toch allemaal!
NIEUWE cursussen voor volwassenen!
Op maandag Ukelele orkest.

Op dinsdag Cello ensemble.
Op woensdag Vocal group.
Net als vorig seizoen kan je Ukelele cursussen op verschillende niveau’s volgen en meespelen in het strijkensemble.

Daarnaast zijn er natuurlijk onze lessen in verschillende instrumenten. Zoals de banjo!

banjo bij deMuziekFabriek

Goed om te weten:

Vakantie

Tijdens de zomer genieten onze docenten van hun welverdiende vakanties! Een antwoord van hen blijft dus iets langer uit. De zomervakantie is van 20 juli t/m 1 september 2019. De administratie is het grootse deel van de vakantie bereikbaar via info@demuziekfabriekutrecht.nl. Van 29 juli tot en met 19 augustus is ook onze administratie even vrij. Je kan je aanmeldingen en vragen blijven sturen, na 19 augustus ontvang je antwoord.

Kan je ons niet missen?

Ons YouTube kanaal staat boordevol video’s en ook op Facebook en Instagram kan je ons de hele zomer blijven volgen.

ukelele muziekschool muziekles in Utrecht

Voor in je agenda:

Uitfeest 2019: maak kennis met de ukelele!

Het culturele seizoen start in Utrecht met het uitfeest! Dit jaar kan je onze ukelele docenten vinden op het Domplein! Op zaterdag 14 september geven Conny, Joost en Rogier enkele ukelele workshops, voor zowel kinderen als volwassenen. Bekijk de tijden van de gratis workshop in ons Facebook event!
Uiteraard leggen we je daar ook alles uit over de andere lessen en cursussen.

Pianodocent Thanos en Muziek op Schoot docente Esther zijn op zondag 14 september in de Centrale Bibliotheek te vinden met het baby concertje ‘een kusje van Kleine Vis’.

Het gehele programma van het Uitfeest wordt gepubliceerd via culturelezondagen.nl

"Een record aantal artiesten en bezoekers tijdens ons zomerfestival 2019! Bekijk de aftermovie!"

~

In september start Conny de Vries nieuwe cursussen voor kinderen bij de MuziekFabriek! Tijdens ons zomerfestival gaf ze een klein voorproefje van haar lessen. Ze werkt vanuit de Kodaly gedachte: plezier maken staat voorop. Op de maandag is er: Muziek op Schoot (voor kinderen van 1 tot 4 jaar) Ukelele voor kinderen (voor kinderen in groep 1 tot en met 4)Samenspel groep (voor kinderen in groep 5 tot en met 8)Meer informatie over de Kodaly methode en al onze cursussen, voor zowel kinderen als volwassenen vind je op onze website:www.demuziekfabriekutrecht.nl/cursussen

Geplaatst door de MuziekFabriek op Woensdag 24 juli 2019