Welkom (terug) bij deMuziekFabriek!
De lessen gaan weer beginnen! Zin om muziek te (leren) maken?
Je bent welkom!


Muziekschool in Utrecht Oost

Laatste nieuws van deMuziekFabriek

Even kort een paar nieuwtjes!

  • Misschien ken je Rogier van de ukelele- of gitaarles, vanaf nu gaat hij ook al je vragen beantwoorden via e-mail!
  • Onze viooldocent Mary-Ann is met zwangerschapsverlof. We stellen je binnenkort voor aan haar vervangen.
  • Ons team wordt ook uitgebreid met een nieuwe pianodocent. We stellen onze nieuwe docenten binnenkort voor via Facebook en Instagram. Volg jij ons al?
  • Vanaf dit seizoen gaat ons koor zingen bij Zimihc Wittevrouwen, aan de Bouwstraat 55. Wil je meezingen met het koor? Meld je aan voor de proefles! De andere lessen en cursussen vinden uiteraard gewoon plaats in Podium Oost. Bij elke les/cursus op onze website vind je de locatie vermeld.

muziekles in Utrecht Oost

"Muziekles voor iedereen, vanaf één!"

~

Cursussen voor kinderen:

Voor kinderen van 1 tot 4 jaar is er Muziek op Schoot, op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Bekijk de beschikbaarheid op onze website. Op zaterdagochtend is er vanaf 21 september weer Liedjes met Liza.

Voor kinderen in groep 1 tot en met 4 van de basisschool is er op maandag een Cursus ukelele en op vrijdag Notenkrakers (Algemene Muzikale Vorming)

Cursussen voor volwassenen:

 

Op maandag Ukelele orkest & Koor(proefles koor op 16 sept)
Op dinsdag Cello ensemble & strijkensemble.
Op woensdag Vocal group (
proefles op 11 september).
De Ukelele cursussen zijn gestart, je kan je wel alvast aanmelden voor blok 2.

In september start Conny de Vries nieuwe cursussen voor kinderen bij de MuziekFabriek! Tijdens ons zomerfestival gaf ze een klein voorproefje van haar lessen. Ze werkt vanuit de Kodaly gedachte: plezier maken staat voorop. Op de maandag is er: Muziek op Schoot (voor kinderen van 1 tot 4 jaar) Ukelele voor kinderen (voor kinderen in groep 1 tot en met 4)Samenspel groep (voor kinderen in groep 5 tot en met 8)Meer informatie over de Kodaly methode en al onze cursussen, voor zowel kinderen als volwassenen vind je op onze website:www.demuziekfabriekutrecht.nl/cursussen

Geplaatst door de MuziekFabriek op Woensdag 24 juli 2019
ukelele muziekschool muziekles in Utrecht

Gratis Ukelele workshops!

Zaterdag 14 september staat het Domplein vol met zeecontainers. In elke container krijg je een klein voorproefje van wat jij of je kind dit nieuwe culturele seizoen kan leren! Wij zijn er ook, met onze ukelele’s en gratis korte workshops voor kinderen en volwassenen!

Ken je ons (of de ukelele) nog niet zo goed? Dan is dit het moment om kennis te maken! Conny, Rogier en Joost geven de workshops en directeur Eva (tevens ook zangdocent) is er ook om al je vragen te beantwoorden. En natuurlijk om je te informeren over alle leuke lessen en cursussen naast de ukelele.

Kom je ook?
Bekijk alle informatie en tijden via ons Facebook event.