We zijn er weer!
We hebben genoten van de zomer, maar staan ook te popelen om weer aan de slag te gaan! In dit nieuwsbericht zie je waar je je dit seizoen voor kan aanmelden.


Voor kinderen

Esther en Trudy staan weer klaar voor de aller kleinste kinderen, met Muziek op Schoot. Deze cursus is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Deze cursussen worden gegeven op woensdag en vrijdag in de ochtend.

Vanaf 4 jaar kan je zoon of dochter een cursus volgen of starten met een instrument.

Cursus:
Floor heeft weer 3 fantastische blokken Notenkrakers gemaakt. Notenkrakers is Algemene Muzikale Vorming. Elk blok heeft 11 lessen en je leert telkens weer iets nieuws.
Wil je kijken of het iets voor jou is? Meld je aan voor de introductieles!

Privélessen:
CelloTimothee leert iedereen cello spelen. Dit kan al vanaf 5 jaar.
Viool – Judith is gespecialiseerd in les geven aan vioolles aan jonge kinderen. Dit kan al vanaf 3 jaar. Ze maakt gebruik van de Suzuki methode.

 

Voor volwassenen

Als vanouds kan je privé les volgen. We hebben we ons cursusaanbod aangepast!

Koor:
Dit seizoen ontvangen we ook heel graag mannen bij het koor! Je kan je nu inschrijven per blok en schrijf je jezelf in voor het gehele jaar, dan krijg je maar liefst 20% korting.

Cursus Ukelele:
Uiteraard verwelkomen we dit jaar beginners en gevorderden. Twijfel je of je de gevorderde cursus iets voor jou is? Dan hebben we nu ook de cursus: Ukelele voor Beginners II.
Bekijk de mogelijkheden:
Ukelele voor Beginners I
Ukelele voor Beginners II
Ukelele voor Gevorderden

Schrijf je in voor een proefles!

Wil je kijken of muziekles bij deMuziekFabriek iets voor jou is? Meld je aan voor een cursus of schrijf je in voor een proefles om te kijken of privéles iets voor jou is!

Meld je aan via ons digitale formulier.