Vacature docent vocal-group
deMuziekFabriek heeft vanaf seizoen 2022/2023 plek voor een nieuwe vocal-group zangdocent! Kom jij ons team versterken?


Vacature: Vocal-group docent (seizoen 22/23 ) Lesdag: woensdagavond (+ i.o. maandagavond)

deMuziekFabriek heeft plek voor een nieuwe vocal-group zangdocent.
Kom jij ons team versterken? 

Gezocht: vocal-group zangdocent (seizoen 2022- 2023)
Lesdagen: woensdagavond ( + i.o. maandagavond) 

Over jou

Je hebt een diploma docent muziek met als hoofdvak zang en/of je hebt een diploma hoofdvak zang en ervaring in het geven van vocal-group/koor lessen aan (jong)volwassenen. Je beheerst het Nederlands voldoende om goed les te kunnen geven. Je vindt het leuk om zelf contact te onderhouden met de leerlingen, bent ondernemend en kan goed in een groep samenwerken. Je bent ZZP’er en kan een Verklaring Omtrent Goed Gedrag overleggen. En bovenal natuurlijk: je vindt het te gek om beginners én gevorderden al het moois van muziek en specifiek van zang te laten ontdekken. 

Over ons

Bij deMuziekFabriek geven we les aan iedereen vanaf één. We verzorgen privé- en groepslessen en bij sommige disciplines ook grotere groepslessen. Sinds september 2021 geven wij les vanaf een prachtige nieuwe locatie is aan de Bemuurde Weerd Oostzijde 13 in Utrecht.

Ons motto is: muziek laat je groeien! En dat laten we we zien in onze lessen, tijdens optredens en vooral in interactie tussen docent en leerling. 

Wat bieden wij

Ons team bestaat uit zeer vakkundige en gedreven docenten, allen ZZP’er en met een passie voor lesgeven. We organiseren met ons team een aantal keer per jaar intervisiemomenten, streven naar samenwerking en scholing en geven de docent veel ruimte voor eigen input. We bieden je een fijne werkplek en verzorgen de roostering van je lesdagen. Aan het eind van elk jaar organiseren we een festival waarbij we gezamenlijk het lesjaar afsluiten.

Reageren?

We ontvangen graag vóór 26 mei 2022 je motivatie en CV per mail aan info@demuziekfabriekutrecht.nl o.v.v. vacature docent vocal-group. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 2 juni 2022.

Vanzelfsprekend ben je beschikbaar op de woensdagavond. Ben je benieuwd naar onze leerlingen en docenten? Bekijk hier de aftermovie van ons ZomerFestival 2019 en ons lesaanbod