VACATURE: docenten piano, zang, gitaar en/of ukelele (seizoen 2024 – 2025)
deMuziekFabriek heeft plek voor nieuwe docenten zang, piano, ukelele en gitaar op de zaterdag.
Kom jij ons team versterken?


GEZOCHT: docenten piano, zang, gitaar en/of ukelele (seizoen 2024 - 2025)

Lesdag: zaterdag

Over jou
Je hebt een diploma docent muziek en/of je hebt een diploma hoofdvak op je instrument. Je hebt ervaring in het geven van privé- en kleine groepslessen, aan zowel kinderen als jongeren en volwassenen. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om hierin les te kunnen geven. Je vindt het leuk om zelf contact te onderhouden met de leerlingen en hun ouders, je bent ondernemend ingesteld en je kan goed in een groep samenwerken. Je bent ZZP’er en kan een Verklaring Omtrent Goed Gedrag overleggen. En bovenal natuurlijk: je vindt het te gek om je leerlingen al het moois van muziek te laten ontdekken. 

Over ons
We verzorgen privé- en groepslessen voor alle leeftijden. Onze lessen worden gegeven op een prachtige  locatie aan de Bemuurde Weerd in Utrecht.Ons motto is: muziek laat je groeien! Dat laten we zien in onze lessen, tijdens optredens en vooral in de interactie tussen docent en leerling. 

Wat bieden wij
Ons team bestaat uit zeer vakkundige en gedreven docenten, met een passie voor muziek en lesgeven. We organiseren met ons team intervisiemomenten, streven naar samenwerking en scholing en geven de docent veel ruimte voor eigen input. We bieden je een fijne werkplek en verzorgen de roostering van je lesdagen. Aan het einde van elk jaar organiseren we een festival waarbij we gezamenlijk het lesjaar afsluiten.

Reageren?
We ontvangen graag vóór 10 juli je motivatie en CV per mail aan info@demuziekfabriekutrecht.nl o.v.v. vacature muziekdocent. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 11 juli 2023. Vanzelfsprekend ben je beschikbaar op zaterdag (overdag). Ben je benieuwd naar onze leerlingen en docenten? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.demuziekfabriekutrecht.nl