Vacature docent piano
deMuziekFabriek heeft voor de periode van een half jaar, met uitzicht op uitbreiding, plek voor een nieuwe docent piano! Kom jij ons team versterken?


Gezocht: docent piano (januari - juli seizoen 2021- 2022) Lesdag: donderdag middag, uitbreiding naar de avond mogelijk

Over jou
Je hebt een diploma docent muziek met als hoofdvak piano en/of je hebt een diploma hoofdvak piano en al wat ervaring in het geven van pianoles. Je hebt ervaring in het lesgeven van kinderen en beheerst het Nederlands voldoende om goed les te kunnen geven. Je vindt het leuk om zelf contact te onderhouden met de leerlingen, bent ondernemend en kan goed in een groep samenwerken. Je bent ZZP’er en kan een Verklaring Omtrent Goed Gedrag overleggen. En bovenal natuurlijk: je vindt het te gek om beginners al het moois van muziek en specifiek van het pianospelen te laten ontdekken. 

De lessen die je overneemt, zullen voornamelijk gericht zijn aan beginnende leerlingen, zowel 1 op 1 als duo. 

Over ons
Bij deMuziekFabriek geven we les aan iedereen vanaf één. We verzorgen privé- en groepslessen en bij sommige disciplines ook grotere groepslessen. We zitten sinds september op een prachtige ruime locatie aan de Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht.
Ons motto is: muziek laat je groeien! En dat laten we we zien in onze lessen, tijdens optredens en vooral in interactie tussen docent en leerling. 

Wat bieden wij
Ons team bestaat uit zeer vakkundige en gedreven docenten, allen ZZP’er en met een passie voor lesgeven. We organiseren met ons team een aantal keer per jaar intervisiemomenten, streven naar samenwerking en scholing en geven de docent veel ruimte voor eigen input. We bieden je een fijne werkplek en verzorgen de roostering van je lesdagen. Aan het eind van elk jaar organiseren we een festival waarbij we gezamenlijk het lesjaar afsluiten.

Reageren?
We ontvangen graag vóór 29 november je motivatie en CV per mail aan info@demuziekfabriekutrecht.nl o.v.v. vacature pianodocent. 

Vanzelfsprekend ben je beschikbaar op de donderdagmiddag. Ben je benieuwd naar onze leerlingen en docenten? Bekijk hier de aftermovie van ons ZomerFestival 2019.