Vacature docent Ouder-Kind groep
deMuziekFabriek heeft voor de periode van een half jaar, met uitzicht op uitbreiding, plek voor een nieuwe muziek op schoot docent/ muziek docent met affiniteit voor jonge kinderen! Kom jij ons team versterken?


Gezocht: docent Ouder - Kind groep (januari - juli seizoen 21-22) Lesdag: zaterdag

Over jou
Je hebt (bijna) een diploma tot Muziek op Schoot docent of je hebt een diploma docent muziek, en affiniteit met het lesgeven van jonge kinderen (1-4 jaar) en hun ouders. Je hebt ervaring in het lesgeven aan ouder-kind groepen. Je vindt het leuk om zelf contact te onderhouden met de leerlingen, bent ondernemend en kan goed in een groep samenwerken. Je bent ZZP’er en kan een Verklaring Omtrent Goed Gedrag overleggen. En bovenal natuurlijk: je vindt het te gek om ouders en jonge kinderen al het moois van muziek te laten ontdekken. De lessen die je overneemt, zijn van de cursus Liedjes met Liza. 

Over ons
Bij deMuziekFabriek geven we les aan iedereen vanaf één. We verzorgen privé- en groepslessen en bij sommige disciplines ook grotere groepslessen. We zitten sinds september op een prachtige ruime locatie aan de Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht.
Ons motto is: muziek laat je groeien! En dat laten we we zien in onze lessen, tijdens optredens en vooral in interactie tussen docent en leerling. 

Wat bieden wij
Ons team bestaat uit zeer vakkundige en gedreven docenten, allen ZZP’er en met een passie voor lesgeven. We organiseren met ons team een aantal keer per jaar intervisiemomenten, streven naar samenwerking en scholing en geven de docent veel ruimte voor eigen input. We bieden je een fijne werkplek en verzorgen de roostering van je lesdagen. Aan het eind van elk jaar organiseren we een festival waarbij we gezamenlijk het lesjaar afsluiten.

Tijdens de Sint- en Kerst cursus in december, is er de mogelijkheid om mee te lopen met Liza.

Reageren?
We ontvangen graag vóór 29 november je motivatie en CV per mail aan info@demuziekfabriekutrecht.nl o.v.v. vacature Muziek op Schoot. 

Vanzelfsprekend ben je beschikbaar op de zaterdag. Ben je benieuwd naar onze leerlingen en docenten? Bekijk hier de aftermovie van ons ZomerFestival 2019.