belangrijke (financiële) informatie over jouw muziekles
Als leerling van deMuziekFabriek betaal je (of heb je al betaald) voor normale privé- of duo- muziekles: samen in één ruimte muziek maken. Dat is nu niet mogelijk, dus we geven je nu les in een andere vorm dan afgesproken. 

Hoewel onze docenten alles op alles zetten om geweldige lessen te geven die niet onderdoen voor reguliere lessen, snappen we dat dit niet de muziekles is die je had gehoopt te krijgen.
Daarom bieden we je graag drie opties aan.


belangrijke (financiële) informatie over jouw muziekles

Als leerling van deMuziekFabriek betaal je (of heb je al betaald) voor normale privé- of duo muziekles: samen in één ruimte muziek maken. Dat is nu niet mogelijk, dus we geven je nu les in een andere vorm dan afgesproken.

Hoewel onze docenten alles op alles zetten om geweldige lessen te geven die niet onderdoen voor reguliere lessen, snappen we dat dit niet de muziekles is die je had gehoopt te krijgen.
Daarom bieden we je graag drie opties aan:

OPTIE  1 – IK GA DOOR!
Je lessen gaan door voor het reguliere lesgeld. De vorm van je lessen is veranderd, maar het geeft je evenveel plezier en je leert net zo veel.

Als je deze optie kiest, zorg je dat je docent inkomen houdt én dat de deMuziekFabriek ook na de zomer kan blijven bestaan. Natuurlijk zien we het liefst dat iedereen deze optie kiest.

OPTIE  2 – IK STOP ÉN STEUN deMuziekFabriek
Je lessen stoppen per direct, en je krijgt de helft van je lesgeld terug. En wanneer we de deuren weer openen, gaan je lessen weer gewoon door.

Kies deze optie als de huidige manier van lesgeven niet bij je past, maar je deMuziekFabriek en je docent een warm hart toedraagt. Je helpt ons maar
vooral jouw docent, die als zzp’er momenteel erg kwetsbaar is.

OPTIE  3 – IK STOP
Je lessen stoppen per direct, en je krijgt je lesgeld terug vanaf het moment van opzeggen tot wanneer de reguliere lessen weer van start gaan. Wanneer deMuziekFabriek haar deuren weer opent, starten je lessen weer.

Kies je voor optie 1? Dan hoef je niets te doen. Dank je wel namens ons allemaal!
Kies je voor optie 2 of 3? Laat dit dan vóór 20 april weten per e-mail, met je docent op CC. Zo weet iedereen van de gemaakte afspraken af. Wij dragen er dan zorg voor dat je lesgeld teruggestort, of in mindering gebracht wordt.

Kleine lettertjes:
1. Verrekening van lesgeld vindt plaats vanaf het moment van jouw bericht, en zodra de lessen weer van start gaan. Want pas dan weten we precies hoeveel lessen je daadwerkelijk gemist hebt.
2. Omdat we een periode ingaan waarbij sowieso regelmatig lessen uit zouden vallen (zoals met Pasen of de meivakantie) rekenen we uiteraard met het aantal lessen dat vooraf ook met jou is afgesproken voor deze periode.

corona online muziekles