Gelukkig nieuwjaar!
We wensen we je een heel muzikaal, gezond en gelukkig 2020! En we hebben mooi nieuws in dit nieuwe jaar, in onze nieuwsbrief geven een overzicht van de cursussen die weer van start gaan, vind je het antwoord op de prangende vraag: 'wat is het verschil tussen een cursus en een les?' en staat een tip voor een leuk muzikaal uitje samen met je kind.


deMuziekFabriek Nieuwsbrief

Ken je onze nieuwsbrief al?

Het jaar is pas net van start maar we hebben al veel leuke nieuwtjes. Dit keer vooral gericht op kinderen. In de volgende nieuwsbrief zetten we al onze lessen en cursussen voor volwassenen in de picture.

Voor onze jonge leerlingen start op zaterdagen de cursus¬†‘Liedjes met Liza’ en ook de cursus Notenkrakers gaat weer van start. Onze Meike geeft op 10 januari een introductieles, je kan dan kijken of het iets voor jou kind uit groep 1&2 of groep 3&4 is.¬† Beide docenten heb je misschien wel gezien tijdens Kerstival in het Catherijneconvent!
En wist je dat voor kinderen vanaf 4 jaar tegenwoordig ook al ukelele les hebt? Op de maandag middag bij Conny!

Lees de gehele nieuwsbrief terug. Of meld je onderaan deze pagina aan zodat je altijd het laatste nieuws als eerste ontvangt!

Wij kijken uit naar een fijn muzikaal 2020 met jullie!