Muziek op Schoot speciaal
een speciale ouder - kind groep voor kinderen van 1 - 5 jaar, met een ontwikkelingsachterstand en/ of een fysieke beperking.


Over muziek op schoot speciaal

Muziek op Schoot speciaal is een gloednieuwe cursus, helemaal op maat gemaakt voor kinderen van 1 tot 5 jaar met een ontwikkelingsachterstand.

In een kleine groep (maximaal 6 ouder-kind duo’s) gaan we zingen, instrumenten verkennen, luisteren, voelen en ervaren. Het doel is natuurlijk een fijne muzikale tijd met jou en je kind. Maar ook het ontmoeten van andere ouders.

Esther Pantekoek ga ruim tien jaar muziekles in het speciaal onderwijs, onder andere op Mytylschool Ariane de Ranitz. Ook werkte ze als muziektherapeut op revalidatiecentrum de Hoogstraat.

Muziek op Schoot Speciaal, waarin haar specialismen en passies samenkomen, is een langgekoesterde wens. Dankzij een impulssubsidie van de gemeente Utrecht, kan de cursus nu van start.

algemene informatie

seizoen 2022-2023

les data
Vanaf woensdag 12 april 2023 zal er een speciale kleine groep starten voor kinderen met- en zonder ontwikkelingsachterstand. Aanmelden hiervoor kan door ons een mailtje te sturen.

les tijd
11:00 – 11:45

docent
Esther Pantekoek

kosten
€103,50 voor 9 lessen

aanmelden
mail ons voor meer info of aanmelden