piano spelen is voor iedereen!

Wil je nu eindelijk wel eens echt leren spelen op dat instrument dat daar zo mooi in de kamer staat te blinken? Of heb je vroeger piano gespeeld en zou je het na jaren wel weer eens op willen pakken? Alles kan bij deze individuele pianolessen op maat.

Jonge kinderen beginnen meestal in de methode van John Thompson en gebruiken daarnaast de methode van Klavierleeuwen. Ook wordt er regelmatig geïmproviseerd tijdens de les.

Jongeren en volwassenen  werken soms aan de hand van een methode, maar vaak ook wordt er een eigen lesprogramma opgesteld aan de hand van wensen van de student.

Zowel Thanos als Esther is ook gespecialiseerd in het doceren van kinderen en volwassenen met een beperking. Iedereen kan leren piano spelen!

Doelgroep
kinderen, jongeren, volwassenen. Ook met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ben je meer dan welkom.

Je kunt de les individueel of in een duo volgen.

Lesduur
vanaf 30 minuten

Lesdagen & docenten
Maandag  en vrijdag – Hugo Mathis
Woensdag – Esther Pantekoek
Dinsdag & Donderdag  – Thanos Fotiadis
Woensdag & Donderdag – Eva Dekker

Locatie
Podium Oost

Aanmelden
Heb je een voorkeur voor een lesdag (tijdstip en/of docent)? Vermeld dit dan svp bij je aanmelding in het veld ‘opmerking’.

Corona protocol
Bekijk ook ons Corona protocol om jouw lessen zo verantwoord- en veilig mogelijk te kunnen volgen.

"Ik ben op pianoles gegaan omdat het mij heel erg leuk leek om piano te spelen en tegelijkertijd te zingen. en ik zit dus ook hier op zangles bij Eva. En ik vind het super tof ;) "

~ Marlies, bijna 11 jaar

Altijd op maat!

Wil je nu eindelijk wel eens echt leren spelen op dat instrument dat daar zo mooi in de kamer staat te blinken? Of heb je vroeger piano gespeeld en zou je het na jaren wel weer eens op willen pakken? Alles kan bij deze pianolessen op maat.