gitaar

Lijkt het je leuk om relaxed rondom het kampvuur gitaar te kunnen spelen? Of wil je de basis van het notenschrift leren in combinatie met het spelen van akkoorden en misschien wel op het podium staan? Neem dan gitaarles!

Gitaarles op maat

Jouw docent maakt samen met de leerling een lesplan. Aangepast op het niveau en de wensen van de leerling zodat deze met veel plezier en motivatie gitaar kan leren spelen. Het begint allemaal met plezier met het maken van muziek, en dat gebeurt dan ook vanaf les 1!

Beginnende gitaristen leren bij deze lessen zowel het lezen en spelen van notenschrift als het begeleiden met behulp van akkoorden. Je kiest zelf de liedjes uit die je graag wilt leren en we spelen uit de methode ‘gitaarstarter’. De meer gevorderde leerling leert ook improviseren en soleren.

 

 

Voor wie:
Kinderen (vanaf 7 jaar), jongeren en volwassenen

Lesduur:
vanaf 30 minuten

Lesdagen:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Docent:

Joost Oehler (maandag & dinsdag)
Rogier Steijaert (dinsdag & donderdag)
Jonas Pannecoucke (vrijdag)

Locatie:
Bemuurde Weerd OZ 13

Aanmelden
Heb je een voorkeur voor een lesdag (tijdstip en/of docent)? Vermeld dit dan svp bij je aanmelding in het veld ‘opmerking’.

Corona protocol
Bekijk ook ons Corona protocol om jouw lessen zo verantwoord en veilig mogelijk te kunnen volgen.

Kijk ook eens bij:
Wil je ook eens een ander snaarinstrument proberen? Kijk ook eens naar Ukelele, privéles of voor volwassenen in een cursus.