over Mary-Ann

Mary-Ann komt uit Estland en is sinds 2017 moeder van een zoon. Samen met hem op pad zijn is een van haar lievelingsactiviteiten. Hij vindt de viool ontzettend interessant speelgoed, en wil altijd op de snaren tokkelen als zij aan het studeren is.

Zelf speelt Mary-Ann vanaf haar vijfde al viool. Ze heeft haar bachelor diploma in Estland gehaald en in 2014 haalde ze in Nederland in ons eigen Utrecht haar master diploma.
Ze heeft in een heleboel orkesten in heel Europa gespeeld, maar heeft haar thuishaven nu gevonden in Amersfoort, waar ze samen met haar vriend en haar zoontje woont.
Live kun je haar nu voornamelijk vinden als onderdeel van een duo met gitariste Anna Oerlemans en treedt ze regelmatig op met l’Orchestra Particolare.
En natuurlijk bij deMuziekFabriek waar ze sinds januari 2019 werkt als viool docent. Viool spelen en lesgeven zijn echt haar passie.

Ze vindt het trouwens ook heel leuk om te bakken en te breien. Lekker ontspannend, mooi en vooral lekker! Er gaat zelfs geen winter voorbij zonder een nieuw paar sokken en handschoenen.

Als viooldocent is Mary-Ann naast de MuziekFabriek ook werkzaam bij Muziekschool Scherpenzeel, Muziekschool Amersfoort en Vioolles in Hoograven.

Mary-Ann geeft op maandag vioolles bij deMuziekFabriek. Wil jij ook viool leren spelen? Of speel je bijvoorbeeld in ons strijkensemble, maar wil je je niveau een beetje op pijl houden. Meld je dan aan voor een proefles bij haar.

In de video hier onder, speelt Mary-Ann een etude, geschreven door haar vriend.

Vioolles bij deMuziekFabriek Utrecht Mary-Ann Eessaar