vacature docent gitaar & ukelele op dinsdag


Gitaar- en ukelele docent gezocht

Gezocht: docent gitaar en ukelele (seizoen 2023 – 2024)
Lesdag: dinsdag middag- en avond

Over jou

Je hebt een diploma docent muziek met als hoofdvak gitaar en/of je hebt een diploma hoofdvak gitaar, en ervaring in het geven van privé/duo lessen aan zowel kinderen als (jong)volwassenen. Je beheerst het Nederlands voldoende om goed les te kunnen geven. Je vindt het leuk om zelf contact te onderhouden met de leerlingen, bent ondernemend en kan goed in een groep samenwerken. Je bent ZZP’er en kan een Verklaring Omtrent Goed Gedrag overleggen. En bovenal natuurlijk: je vindt het te gek om beginners én gevorderden, jong en oud, al het moois van muziek en specifiek van gitaarspelen te laten ontdekken. 

Over ons

Bij deMuziekFabriek geven we les aan iedereen vanaf één. We verzorgen privé- en groepslessen en bij sommige disciplines ook grotere groepslessen. Sinds september 2021 geven wij les vanaf een prachtige nieuwe locatie aan de Bemuurde Weerd Oostzijde 13 in Utrecht.

Ons motto is: muziek laat je groeien! En dat laten we zien in onze lessen, tijdens optredens en vooral in interactie tussen docent en leerling. 

Het komende jaar willen we ons nog meer gaan richten op jongeren en samenspelen. En zijn daarvoor ook bezig met het vormen van bandjes en het opzetten van jamsessies. 

Wat bieden wij

Ons team bestaat uit zeer vakkundige en gedreven docenten, allen ZZP’er en met een passie voor lesgeven. We organiseren met ons team intervisiemomenten, streven naar samenwerking en scholing en geven de docent veel ruimte voor eigen input. We bieden je een fijne werkplek en verzorgen de roostering van je lesdagen. Aan het einde van elk jaar organiseren we een festival waarbij we gezamenlijk het lesjaar afsluiten.

Reageren?

We ontvangen graag vóór 8 juni 2023 je motivatie en CV per mail aan info@demuziekfabriekutrecht.nl o.v.v. vacature gitaardocent. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 juni 2022. 

Vanzelfsprekend ben je beschikbaar op de dinsdag (overdag en avond). Ben je benieuwd naar onze leerlingen en docenten? Bekijk hier de aftermovie van ons ZomerFestival 2019.