Over Pepijn

 

Pepijn is opgegroeid in een echte muzikantenfamilie, zijn vader is pianist, en zijn moeder zangeres. Na achtereenvolgens viool en trompet te hebben gespeeld, begon hij op zijn zevende met pianospelen. Misschien leuk om te weten, Pepijns eerste pianoleraar was zijn vader!

 

Pepijn studeerde aan het Utrechts conservatorium, en heeft daar in 2006 zijn Bachelordiploma behaald, en in 2008 ook zijn Masterdiploma. Als sinds zijn afstuderen geeft Pepijn concerten, speelt in verzorgingshuizen en op scholen, en heeft als solist met orkest gespeeld. Pepijn begeleidt graag koren en speelt heel graag kamermuziek. Zo zal hij in januari en februari 2019 op tournee gaan om Schuberts Winterreise uit te voeren!

 

Pepijn geeft graag les, en is daar al tijdens zijn studie mee begonnen, hij is dus al een poosje actief als pianoleraar! Bij het lesgeven hecht Pepijn veel waarde aan plezier in het muziekmaken, maar ook dat de leerling veel leert en vooruit komt. Als jouw pianodocent zal hij daarom proberen je een breed lespakket aan te bieden, ook gericht op jouw wensen, zodat muziek je leven zal verrijken en je er je hele leven vreugde uit haalt!

 

Wil je pianoles van Pepijn?
Pepijn geeft pianoles op zaterdag en maandagavond. Meld je hier aan voor een proefles.

Pepijn van Vilsteren Pianodocent bij deMuziekFabriek Utrecht Oost