over Meike

Meike maakt al muziek sinds een jonge leeftijd. Haar 2 oudere broers werden nog weleens knettergek van haar eindeloos gezang. Op haar 10e begon ze met dwarsfluit spelen bij de Drumfanfare. Hier heeft ze noten leren lezen. Vanaf de middelbare school begon muziek een nog grotere rol in haar leven te spelen. Ze begon op haar 14e met zangles en zong mee in verschillende bands. Ze wou altijd juf worden, maar muziek was haar grote passie. Toen ontdekte ze dat de combinatie ook mogelijk was en kwam ze bij de Opleiding Docent muziek terecht!

Sinds 2014 is Meike bezig met de Opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Utrecht. Daar kwam ze erachter in de stages in het basisonderwijs hoe ontzettend leuk ze het vindt om met kinderen muziek te maken en ontdekken. ‘Samen zingen met kinderen is zo’n fantastische ervaring’.

Meike geeft nu AMV-lessen bij de muziekfabriek. Daarnaast geeft ze dwarsfluitlessen aan kinderen op een muziekschool in Houten. Ten slotte werkt ze op 2 basisscholen in Amerongen en geeft ze daar muziekles aan alle groepen met als specialiteit zang. Als hobby zingt ze in een a capella groep.

Wil je muziek komen maken bij Meike?

Meike geeft op vrijdagmiddag Notenkrakers AMV lessen.

 

 

Meike Feddema Notenkrakers docent deMuziekFabriek Utrecht