over Floor

Floor is al zolang ze zich kan herinneren bezig met muziek. Als er maar even de mogelijkheid was, stond ze tussen de schuifdeuren in de woonkamer te zingen voor wie het ook maar wilde horen. Nadat ze zelf in haar jeugd AMV-lessen had gevolgd, koos ze voor dwarsfluit als haar instrument waarnaast ze altijd is blijven zingen.

Sinds haar 12e wist Floor het zeker: ze wilde muziekdocent worden! Hiervoor volgde ze zanglessen en later ook piano- en gitaarlessen ter voorbereiding. Haar droom werd waar want na een succesvolle auditie mocht ze de Opleiding Docent Muziek gaan volgen aan het Utrechts Conservatorium. In juli 2017 is Floor daar afgestudeerd.

Leuk om te weten: Floor is een groot Disneyfan. Het hele huis staat vol met Disneyattributen, vooral Alice in Wonderland is haar favoriet. Zo zeer zelfs dat dit verhaal het thema van haar afstudeerconcert aan het Conservatorium werd.

Als muziekdocent is Floor op verschillende gebieden actief. Haar doelgroep varieert van hele jonge leerlingen bij haar AMV-lessen bij de Muziekfabriek tot oudere leerlingen in haar seniorenkoor. Op dit moment is Floor naast haar werk bij de Muziekfabriek ook dirigent van 3 koren, geeft ze privé zanglessen, muzieklessen aan mensen met Alzheimer en is ze medewerker educatie bij Museum IJsselstein (MIJ).

Wil je muziek komen maken bij Floor?

Floor geeft op vrijdagmiddag Notenkrakers AMV lessen.